Proizvodnja ribe, obrada mesa i pakovanje sprovedeni su isključivo uz poštovanje principa HACCP standarda. Pored sprovođenja politike kvaliteta, veoma nam je važno da naš proizvod bude bezbedan za naše potrošače. Na ovaj način obezbedili smo prisutnost, konkurentnost i prepoznatljivost naših proizvoda na domaćem tržištu.
Proizvodnja konzumne pastrmke odvija se uz strogo poštovanje HACCP standarda, gde se stvaraju uslovi za uvođenje GLOBAL G.A.P. standarda i sprovodi njegova implementacija. Poreklo naše kalifornijske pastrmke je iz Amerike i primenjujući njihovu tehniku u uzgoju, dobijamo konzumnu pastrmku visokog kvaliteta, očuvanu od svih negativnih uticaja iz okruženja. Na taj način ona je sačuvana od primene antibiotika i drugih hemijskih sredstava, koji mogu ugroziti kvalitet mesa konzumne pastrmke. Dobra genetika same ikre i dobro pripremljena za uzgoj stiže od dobavljača Troutlodge, Inc, koji poseduje sertifikate za uzgoj u skladu sa Global G.A.P.standardom. Naši stručno osposobljeni zaposleni radnici obučeni su od strane vrhunskih stručnjaka i tehnologa, čije metode uzgoja primenjuju na našem ribnjaku.
Potočna pastrmka (brown trout) je poreklom iz Poljske (Dabie Hatchery). Ona zahteva čistu tekuću vodu sa relativno stabilnim termičkim uslovima i posebnim uslovima koji se prilagođavaju njenom uzgoju.
Da bi naša riba ostala očuvana i istog kvaliteta tokom cele godine u najtežim uslovima kada je smanjen protok vode, koristimo sisteme za obogaćivanje vode tečnim kiseonikom. Za ishranu ribe uvozimo hranu od dobavljača AQUA GARANT iz Austrije, koja je sertifikovana i ne sadrži GMO, proizvedena je sa najsavremenijom tehnologijom ekstruzije.
Konzumna pastrmka proizvedena na ovaj način predstavlja idealnu sirovinu za stvaranje gotovih proizvoda visokog kvaliteta. Principe HACCP standarda primenjujemo i u proizvodnom pogonu prerade, gde se trenutno sprovodi implementacija IFS standarda. Primena savremene tehnologije u izradi naših proizvod uz poštovanje principa HACCP standarda, pažljiv odabir dobavljača za izradu pakovanja i isporuka uz poštovanje svih pravila garantuju kvalitetan i bezbedan proizvod za naše potrošače.
Pored sprovođenja sistema samokontrole, aspekti zdravstvene ispravnosti i kvaliteta u procesu proizvodnje kontrolišu se od strane sertifikacionih kuća.