Novosti

Jedinstven proizvod na tržištu
04.
Jul.
2024
Novosti
Sveži toplo dimljeni fileti od kalifornijske pastrmke dobijaju se obradom pastrmke. Pastrmka prolazi kroz proces čišćenja, filetiranja i prilagođavanje procesu dimljenja. Tehnologija dimljenja sastoji se od dva osnovna postupka: soljenje (salamurenje) i sušenje u atmos pušnici. Fileti se sole tehnikom suvog soljenja, ali je u planu i plasman proizvoda koji prolaze kroz proces salamurenja. Na taj način riba izgubi znatan deo vode i dehidrira, a delovanje dima konzervira ribu. Pri izvođenju ovakvog postupka riba dobija delikatan ukus i prelepu boju, tekstura mesa ostaje sočna. Na fotografiji se nalazi svež filet pastrmke sa kožom pre ulaska u fazu sušenja.
Namaz od pastrmke – od sada i u prodaji
04.
Jul.
2024
Novosti
RIBOTEKS D.O.O. je mesto gde se svakodnevno usavršava proizvodnja i stvaraju nove linije proizvoda, čuva tradicija i osećaj zdravih navika.Inspirisani zdravom sredinom u kojoj poslujemo i željom da našim potrošačima ponudimo samo najbolje i najkvalitetnije proizvode, stvorila se ideja o plasmanu vrhunskog namaza, koji će se proizvoditi isključivo od mesa pastrmke (fileta pastrmke). Kao rezultat kvalitetne sirovine, savremene procedure i poštovanje svih standarda dobili smo jedinstven proizvod!