Namaz od pastrmke – od sada i u prodaji
Namaz od pastrmke – od sada i u prodaji
04.07.2024.

Namaz od pastrmke – od sada i u prodaji

RIBOTEKS D.O.O. je mesto gde se svakodnevno usavršava proizvodnja i stvaraju nove linije proizvoda, čuva tradicija i osećaj zdravih navika.Inspirisani zdravom sredinom u kojoj poslujemo i željom da našim potrošačima ponudimo samo najbolje i najkvalitetnije proizvode, stvorila se ideja o plasmanu vrhunskog namaza, koji će se proizvoditi isključivo od mesa pastrmke (fileta pastrmke). Kao rezultat kvalitetne sirovine, savremene procedure i poštovanje svih standarda dobili smo jedinstven proizvod!

Za proizvodnju ovog proizvoda uzima se isključivo SVEŽ filet pastrmke, koji je nastao obradom sveže pastrmke u našoj preradi, poštujući sve zahteve HACCP standarda. Pastrmka koja služi za izradu fileta uzgajana je na našem ribnjaku na najbolji način, gde su takođe, ispoštovani svi principi HACCP standarda. Uz dobro pripremljenu sirovinu, zahtevali smo i nešto drugačiju proceduru, zahvaljujući kojoj se proizvod razlikuje od svih ostalih konkurentskih proizvoda. Preduzeće koje je ispoštovalo sve naše zahteve vezane za proceduru izrade proizvoda je Mesopromet doo.

Za namaz kao što je ovaj izabrali smo najkvalitetnije pakovanje koje obezbeđuje održivost kvaliteta u predviđenom roku, bez promene strukture proizvoda. Posude u kojima se nalazi namaz su od kaširane aluminijumske folije kao i poklopci, koji imaju dodatak lakiranja. Dizajner se na izuzetno kreativan način posvetio svakom pikselu u dizajniranju poklopca, koji će biti ogledalo samog proizvoda.

Izdvojeno vreme za pripremu i obradu sirovine, pažljivo birani dodatni  sastojci, izbor najboljih partnera i stručnih lica za saradnju u izradi proizvoda, kao i detaljna analiza tržišta uticali su na stvaranje idealnog proizvoda! Spoj najboljeg u jednom pakovanju!

Prilikom otvaranja namaza na prvi pogled može se uočiti lagana i nežna tekstura namaza. Nakon prvog zalogaja oseća se blagi pikantan i svilenkast ukus sa aromom sveže pastrmke. Svakim dodatnim unosom ukus postaje sve intenzivniji. Kremasta tekstura idealna je za dekoraciju i lako nanošenje. Predlažemo konzumiranje uz sveže povrće, jer se na taj način u organizam unosi samo ono što je potrebno za dodatnu energiju i jačanje organizma.

Sastojci i nutritivna vrednost

Namaz od pastrmke sadrži 40% mesa pastrmke, kao osnovni sastojak, a sve ostalo su dodaci koji namazu daju prefinjen i svilenkast ukus. Ostali sastojci: suncokretovo ulje, kukuruzni skrob, kukuruzno brašno, paradajz pire, belančevinasti proizvodi od soje, kuhinjska so, začini, pojačivač arome (E621), zgušnjivač (E412). Sadržaj masti do 35%. Može  sadržati gluten u tragovima.

 

Prosečna nutritivna vrednost u 100 g proizvoda:
Kalorije: 947 kJ / 229 kcal;
Masti: 19,90g;
Ugljeni hidrati: 1,20g;
Proteini: 10,20g;

So: 0,62g.
Veličina pakovanja je 75g.
Proizvod se čuva na temperaturi od 0°C do +25°C

Konkurentska prednost

Ovakav proizvod nesumnjivo ima konkurentsku prednost na tržištu. Prvi utisak koji se stiče kada potrošač pogleda na policu sa namazima i paštetama jeste boja i izgled samog pakovanja, koje se po svemu razlikuje od drugih i asocira na brend Riboteks. Nema izgled uobičajenog pakovanja, na koje su potrošači do sada navikli, već je nešto novo i drugačije. Osećaj laganog zalogaja i ukusa iz prirode ostavlja neprocenljiv utisak, mnogo više od običnog namaza.

Zašto Riboteks namaz od pastrmke?

Namaz vrhunskog kvaliteta i pažljivo birani sastojci od strane naših stručnjaka.

Kvalitetan proizvod koji obezbeđuje dobru konkurentsku poziciju na tržištu.

Zdrav namaz koji obezbeđuje razvoj naše dece i svih generacija.

Ukus koji se pamti i koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Osećaj punog ukusa, koji izaziva potrebu za dodatnim unosom.

Savršena homogena tekstura idealna za nanošenje.

Dovoljan razlog za uživanje svih čula.

Namaz koji pruža organizmu dovoljno zdrave energije postaje navika.

 

Čuvajmo tradiciju i osećaj zdravih navika! Porodični momenti postaju potpuni uz pravi izbor namaza.

Slični članci

04.
Jul.
Blog
Sveži toplo dimljeni fileti od kalifornijske pastrmke dobijaju se obradom pastrmke. Pastrmka prolazi kroz proces čišćenja, filetiranja i prilagođavanj...